Kesän matkat - alkaen 340 €

Kesän matkat - Matkanjärjestäjä Apollomatkat

Varaa kesälomasi Apollomatkoilta

Kesä ja loma – mikä mahtava yhdistelmä! Varaamalla kesän matkasi Apollomatkoilta kirmaat varmasti lämpimille lomalaitumille.

Koe Kroatian kirkkaat vedet ja rannikon jylhät maisemat, tutustu palaan koskematonta Eurooppaa uutuuskohteessamme Montenegrossa tai anna ikisuokikki Kreikan valloittaa sydämesi. Apollomatkojen Turkki tarjoilee perhelomien parhaimmistoa mukavan lyhyen lentomatkan ja hyvien rantojen vuoksi. Ihana Mallorcan saari hurmaa espanjalaisella tunnelmallaan, pitkillä hiekkarannoillaan ja monipuolisine urheilumahdollisuuksineen.

Kesän 2015 matkoista on jo nyt varattavissa:

Lomalle lasten kanssa Apollomatkoilla

Perhelomat

Apollomatkojen alennuksilla perheen pienimmät lähtevät lomalle jopa 60 % edullisemmin.

Vie pesueesi lämpöön
Apollomatkojen hotellit aikuisille

Lomat aikuiseen makuun

Vietä ihana loma rakkaimpasi kanssa tai vaikkapa kaveriporukalla. Näissä hotelleissa ikäraja on vähintään 16.

Katso aikuisille suositellut hotellit
Lomalla ei tarvitse olla sohvaperuna.

Training&Health-matkat

Kesä, aurinko, liikkumisen ilo ja mahtavat treenausmahdollisuudet. Miksi tyytyä lomalla vähempään?

Tutustu Training&Health-matkoihin
Ylelliset luksushotellit Apollomatkoilta

Luksusta kesälomailuun

Kaipaatko todellista lomaluksusta? Näissä ylellisissä hotelleissa on kaikki palvelut, joita lomallasi tarvitset.

Lue lisää Exclusive-hotelleista

Apollomatkat suosittelee

Kroatian kesälomat

Kroatia

Pulahda turkoosin meren aaltoihin, ihastu Hvarin vanhan kaupungin tunnelmaan ja shoppaile Splitissä. Makarskan Rivieralla sinua odottaa aito rantaloma. Saaristoristeilyllä rantaudut kaikissa Kroatian kohteissamme, Dubrovnikissa lomailet keskellä historian havinaa.

Klikkaa itsesi Kroatiaan
Koe kesän uutuuskohde Montenegro

Montenegro

Montenegro lumoaa vierailijansa uskomattomalla luonnollaan. Koe jyhkeät vuoret, uskomattomat vesiputoukset ja syvänturkoosi vesi. Maa on yksi Euroopan koskemattomimmissa alueista, jonka sielun muodostavat sydämelliset ihmiset. 

Lue lisää valloittavasta Montenegrosta

Turkki

Turkki, jossa kohtaavat itä ja länsi, vanha ja uusi, hurmaa kerta toisensa jälkeen. Kauniit rannat ja luonto, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso saavat sinut ihastumaan maahan takuuvarmasti. Apollomatkojen tasokkaissa hotelleissa nouset arjen yläpuolelle.

Varaa matkasi Turkkiin

Parga

Romanttinen Parga ihastuttaa vehreydellään ja aitoudellaan. Kulje kaupungin kapeilla kujilla ja istahda kahvilaan frappén äärelle seuraamaan ihmisvilinää. Auringonpalvojat viihtyvät Pargan rannoilla ja helteisen päivän kruunaa hyvä illallinen lempeän lämpimässä illassa.

Lue lisää ja lähde lomalle Pargaan

Agios Nikolaos

Pikkukaupungin sykettä ja hulppeita maisemia. Agios Nikolaoksessa lomapäivät on tekemistä täynnä. Vuokraa-auto ja kierrä Kreetan nähtävyyksiä ja pikkukyliä, patikoi tai maastopyöräile läheisillä rinteillä tai ota vaan lungisti - sekin on lomalla sallittua. 

Lue lisää ja lähde Agios Nikolaokseen

Kos

Monipuolinen saari soveltuu erinomaisesti perhelomaan, sillä Kosin lapsiystävällisillä rannoilla ja hyvissä hotelleissa viihtyy koko perhe. Tutustu saaren pitkään ja vaiherikkaaseen historiaan ja tee veneretkiä lähisaarille tai vaikka turkkilaisen jet-setin lomakohteeseen Bodrumiin.

Lue lisää ja lennähdä Kosille

Lefkas

Leppoisan loman Lefkas. Istahda rannalle, nosta katse turkoosina kimaltavaan veteen ja huomaat, että pala sydämestäsi kuuluu aina Kreikan saaristolle. Suuntaa veneretkille tuhansien tarinoiden värittämille lähisaarille tai oliivilehtojen ympäröimiin pieniin kyliin.

Lue lisää ja lankea Lefkakseen

Santorini

Sinivalkoinen Santorini mykistää kauneudellaan. Superlatiivien saarella olet todellisissa postikorttimaisemissa ja Santorinille kannattaa suunnata, kun suunnittelet kahden keskistä lomaa. Koe Oían huikeat auringonlaskut ja mustat laavahiekkarannat.

Lue lisää ja vie murusesi lämpöön

Kesän lomakohteet

Bulgaria                                                Lefkas                                                     Naxos                                Symi 
Kos Leros Parga
Tilos
Kreeta Mallorca 
Rodos 
Turkki 
Kroatia  Montenegro 
Santorini