Brac

  • Zlatni Ratin kaunis ranta
  • Nauti paikallisen keittiön erikoisuuksista
  • Yhdistä Kroatian saaristoristeilyyn

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Brač on Kroatian saariston kolmanneksi suurin saari ja täydellinen paikka rentoutua nauttien kauniista luonnosta ja ihanista rannoista. Useimmat Apollomatkojen hotelleista sijaitsevat Bolissa, jossa olet lähellä Zlatni Ratia, yhtä Adrianmeren parhaista rannoista.

Suositut alueet Brac

Lisätiedot Brac

Valuutta

Kroatian kuna (HRK). Tarkista ajantasainen vaihtokurssi pankista tai valuutanvaihtotoimistosta.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia maksaa noin 21 €, olut noin 1,5 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokentältä on 45 minuutin matka Splitin satamaan, josta jatketaan Supetariin kantosiipialuksella (noin 20 minuuttia) tai lautalla (noin tunti). Tämän jälkeen siirrytään bussilla n. 10 minuutin matka hotelliin Supetarissa tai 45 minuutin matka Bolin ja Milnan hotelleihin.

Saat laivan aikataulun oppaalta perillä kohteessa. Lomasaarten väliset kuljetukset ostetaan lisäpalveluina. Suosittelemme varaamaan edestakaiset kuljetukset, jolloin hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetuksen lisäksi myös edestakaiset laivamatkat Split–Supetar, eikä laivalippuja tarvitse järjestää itse.


Varaudu odottamaan laivan lähtöä Splitin satamassa. Odotusaika vaihtelee 20 minuutin ja 3-4 tunnin välillä. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta. Varaa kevyempää vaatetta ja juotavaa saarikuljetuksiin. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Paras ranta, Zlatni Rat, on Bolissa sijaitseva pyöreäkivinen ranta. Ympäri rannikkoa on useita viehättäviä uimarantoja, esimerkiksi Borak ja Potocine, jotka houkuttelevat paikallisia purjelautailijoita, sukeltajia ja pienveneilijöitä.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 8°c
helmi 9°c
maalis 12°c
huhti 15°c
touko 20°c
kesä 24°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 23°c
loka 18°c
marras 13°c
joulu 9°c
Tarkemmat säätiedot

Suosituimmat hotellit

Bluesun Elaphusa

Hinta henkilöä kohden, koskien: 2 Hh, 7 yötä, 13/5 2017, lähtö Helsinki

alkaen 470 EUR

Varaa

Villa Dzamonja

Hinta henkilöä kohden, koskien: Yksiö, 7 yötä, 17/5 2017, lähtö Helsinki

alkaen 465 EUR

Varaa

Waterman Milna Hotel & Marina

Hinta henkilöä kohden, koskien: 2 Hh, 7 yötä, 13/9 2017, lähtö Helsinki

alkaen 860 EUR

Varaa
Katso kaikki hotellit