Naxos

Naxos

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Naxos on Kykladien saariryhmän suurin saari ja sinne matkataan veneellä Santorinilta. Saaren vaihteleviin maisemiin kuuluu korkeita vuoria pienine kylineen ja syviä vehreitä laaksoja. Naxoksen viljava, rehevä saari elää hyvin luonnonvaroistaan. Asukkaat eivät siis ole täysin matkailusta riippuvaisia, joten matkailijat otetaan vastaan vieraina ja ystävinä.

Suositut alueet Naxos

Naxoksen kaupunki

5 hotellit - alkaen 445 EUR

Lisätiedot Naxos

Arvioitu lentoaika Helsingistä

Helsinki–Santorini n. 3 tuntia 45 minuuttia.

Ravintolat

Kreikkalainen salaatti ja moussaka lounasaikaan tavernassa noin 9 €, olut noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Matka Santorinin lentoasemalta satamaan kestää noin 25 minuuttia. Laivamatka Santorinilta Naxokselle kestää noin 3–4 tuntia laivasta riippuen. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Laivan aikataulun saat oppaalta perillä kohteessa. Lauttayhteyksistä riippuen Santorinilla voi joutua odottamaan (enint. 6 tuntia) tai yöpymään sekä saavuttaessa että lähdettäessä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia.

Lomasaarten väliset kuljetukset ostetaan lisäpalveluina. Suosittelemme varaamaan edestakaiset kuljetukset, jolloin hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetusten lisäksi myös edestakaiset laivamatkat Santorini–Naxos, eikä laivalippuja tarvitse järjestää itse Santorinille saavuttaessa. Pelkät lennot ostaneet voivat ostaa lisämaksusta kuljetuksen Naxoksen satamaan, josta siirtyminen hotelliin tapahtuu omatoimisesti. Oikeus mahdollisiin muutoksiin pidätetään.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta.

Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Kaikki Naxoksen rannat ovat hienoja hiekkarantoja. Suosituimmat rannat sijaitsevat länsirannikolla Naxoksen kaupungin eteläpuolella, alkaen matalasta ja hienohiekkaisesta St. Georgen rannasta, joka jatkuu kohti Agios Prokopioksen, Plaka Beachin ja Margas Beachin rantoja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 26°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 26°c
loka 22°c
marras 18°c
joulu 15°c
Tarkemmat säätiedot

Suosituimmat hotellit

Nissaki Suites

Hinta henkilöä kohden, koskien: 2 Hh, 7 yötä, 30/8 2014, lähtö Helsinki

alkaen 941 EUR

Varaa

Naxos Resort

Hinta henkilöä kohden, koskien: 2 Hh, 7 yötä, 10/5 2014, lähtö Helsinki

alkaen 690 EUR

Varaa

Naxos Holidays

Hinta henkilöä kohden, koskien: Yksiö, 7 yötä, 24/5 2014, lähtö Helsinki

alkaen 595 EUR

Varaa
Katso kaikki hotellit
Team

Oppaat

Saat oppailtamme paikan päällä kohteessa parhaat vinkit lomallesi.

Lue lisää