1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Summer Dream

  • Viihtyisä allasalue
  • Mukavat huoneistot
  • Perheystävällinen

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tämä siisti huoneistohotelli on rakennettu viihtyisän allasalueen ympärille. Vaikka keskustaan on matkaa 2,5 kilometriä, sijainti tuntuu keskeiseltä, sillä ympärillä on paljon ravintoloita ja kauppoja. Viihtyisissä huoneistoissa on kaikki, mitä tarvitset mukavaan asumiseen. Hyvin varustellussa keittiössä on kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikrouuni. Myös pyykinpesukone löytyy kaikista huoneistoista.

Travelife Silver

Travelife Silver

Hotelli työskentelee asetettujen tavoitteiden eteen ja haluaa parantaa sekä omaa että yhteistyökumppaneidensa toimintaa kohti eettisempää ja kestävämpää suuntaa ja tukee myös lähiympäristöä kehityksessä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kolmioita 2–6 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

ystävällistä henkilökuntaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 104 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 80 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Siisti, kolme rakennusta käsittävä huoneistohotelli viihtyisän rantakadun poikkikadulla. Uima-allas, erillinen lastenallas sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Snackbaari ja taverna, josta saa yksinkertaisia ruoka-annoksia. Wifi yleisissä tiloissa maksutta. Biljardi lisämaksusta. Vastaanotossa suuri taulu-tv.

Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön huoneen, jossa voi peseytyä ja vaihtaa vaatteet uloskirjautumisen jälkeen. Noin 80 metriä rannalle. Tietokonenurkkaus netissä surffailua ja pelaamista varten lisämaksusta. Hotellin ympäristössä on useita ravintoloita ja kauppoja. Noin 2,5 kilometriä Rethymnonin keskustaan. Kaupunkiliikenne saattaa häiritä joissakin huoneistoissa.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hissillä ei pääse päärakennuksessa oleviin yksiöihin, joissa ei ole uima-allasnäkymää. Vastaanotto on avoinna aamusta myöhäiseen iltaan. Vastaanottohenkilökunta työskentelee myös vastaanoton vieressä olevassa allasbaarissa ja voi siten auttaa asiakkaita sieltä käsin. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. A la carte-ravintola on snackbaari.

Hotellivero koskien Kreikan matkoja 1.1.2018 Lue lisää