Retket Kos

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut saaren historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Voit tutustua retkiin myös Apollo App -sovelluksessa, jonka voit ladata älypuhelimeesi maksutta.

Varaa retket joko varauksen yhteydessä tai ennen matkaa Minun varaukseni -sivulla. Matkakohteessa retket on helpointa varata Apollo App -sovelluksen kautta tai suoraan oppailtamme.

Kirjaudu Minun varaukseni -sivulle | Lue lisää Apollo App -sovelluksesta

Aistikas Kos -suomalainen opas

Tutustu Kosin paikallisiin tuotteisiin. Päivän aikana vieraillaan perheomisteisessa oliivitehtaassa ja tutustutaan oliiviöljyn valmistukseen. Tämän jälkeen matka jatkuu viinitilalle, jossa opitaan lisää viinin kasvatuksesta ja maistellaan paikallisia viinejä. Zian kylässä saadaan kokilta ammattilaisen vinkkejä moussakan laittamiseen.

Puolipäiväretkelle lähdetään maanantaisin. Muutokset retken sisällössä/toteutuksessa ovat mahdollisia. Lue täältä lisäohjeita varataksesi retken ennakkoon.

Aegean Cruise - suomalainen opas

Tule mukaan viettämään päivää rentoutumisen merkeissä sinisellä Välimerellä. Veneemme suuntaa kolmelle naapurisaarelle, Kalymnokselle, Pserimokselle ja Platille. Päivä on pyhitetty uimisesta ja auringosta nauttimiseen. 

Tälle kokopäiväretkelle lähdetään keskiviikkoisin. Muutokset retken sisällössä/toteutuksessa ovat mahdollisia. Voit varata retken jo ennakkoon, lue täältä lisäohjeita retkistä.

Bodrum - englanninkielinen opastus

Koe kaksi maata yhden loman aikana. Lähde retkelle Turkin puolelle Bodrumin kaupunkiin ja shoppaile niin paljon kuin jaksat. Kaupungissa on koko joukko liikkeitä ja markkinakojuja, joissa on edulliset hinnat. Osta CD-levyjä, vaatteita, kultaa ja hopeaa, nahkatuotteita sekä erilaisia käsitöitä. Testaa tinkijän taitosi! Bodrumissa sijaitsevat myös maailman seitsemän ihmeen joukkoon lukeutuva Halikarnassoksen mausoleumi.

Retkelle lähdetään sunnuntaisin englanninkielisen oppaan johdolla. Muutokset ohjelmassa/toteutuksessa ovat mahdollisia. Retki on varattavissa etukäteen, lue täältä lisäohjeita retken varaamisesta ennakkoon.

Nissyros - englanninkielinen opas

Nisyroksen saari on maailman ainoa paikka missä on mahdollisuus kävellä aktiivisen  tulivuoren kraateriin. Pääset aistimaan kreikkalaista saaristolaiselämää ja ihailemaan upeaa näköalaa. Täällä voit tuntea rikin tuoksun ja saat tietoa tulivuorten toiminnasta.

Kokopäiväretkelle lähdetään tiistaisin. Lue täältä lisäohjeita retkien varaamisesta ennakkoon. Muutokset retken sisällössä/toteutuksessa ovat mahdollisia.

Paradise Beach

Retki yhdelle Kosin parhaimmista rannoista. Paradise Beachin matala hiekkaranta sopii kaikkien huolettomaan rantapäivän viettoon. Vesiurheilulajit, aurinkotuolit ja pehmeä hiekka kutsuvat nauttimaan ja ottamaan rennosti.

Lido vesipuisto

Perheen tai ystäväporukan parhaat naurut saadaan vauhdikkaan päivän aikana saaren jännittävimmässä vesipuistossa. Laske läpi lukuisat vesiliukumäet, Crazy- tai Lazy-river ja Kamikaze. Luvassa on takuuvarmasti hauska ja aurinkoinen päivä sekä aikuisille että lapsille. Hintaan sisältyy kuljetus ja sisäänpääsymaksu.

Mezeitä ja auringonlasku Zian kylässä - suomalainen opas

Unohda hetkeksi arjen pienet huolet, kun suuntaamme illalla ravintola Oromedoniin, joka sijaitsee idyllisessä Zian kylässä. Kattoterassilta avautuva näköala on henkeä salpaava ja aika tuntuu pysähtyvän kun aurinko laskee naapurisaarten Pserimoksen ja Kalymnoksen vuorten taa. Ilta huipentuu suussa sulavien mezeiden parissa.

Retkelle lähdetään tiistai-iltaisin. Muutokset sisällössä/toteutuksessa ovat mahdollisia. 

Barbeque-ilta rannalla -suomalainen opas

Nauti meren läheisyydestä ja lomatunnelmasta rannalla, kun pimeä tekee tuloaan. Grillissä valmistuu perinteinen kreikkalainen lihavarras, souvlaki, joka maistuu erinomaiselta perunasalaatin, tsatsikin ja muiden pienten herkkujen kanssa. Myös kreikkalaiset viettävät kesäisin yhteistä aikaa grillaten ja tämä onkin oiva tapa tutustua uusiin ihmisiin.

Grilli on kuumana sunnuntaisin, noin klo 20 Apollomatkojen oppaan johdolla. Muutokset ohjelmassa/toteutuksessa ovat mahdollisia.