Retket Kos

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. 

Retket ovat avoimia kaikille. Myös muut kuin Apollomatkojen asiakkaat voivat varata retkiä, joko sivujen tai Apollo App -sovelluksen kautta.


Aistikas Kos

Tutustu Kosin paikallisiin tuotteisiin. Retki on mainio vaihtoehto, kun haluat tietää lisää saaren paikallisten tuotteiden valmistuksesta. Päivän aikana vieraillaan perheomisteisessa oliivitehtaassa ja tutustutaan oliiviöljyn valmistukseen. Tämän jälkeen matka jatkuu viinitilalle, jossa opitaan lisää viinin kasvatuksesta ja maistellaan paikallisia viinejä. Zian kylässä saadaan kokilta ammattilaisen vinkkejä moussakan laittamiseen.

Aterioita tai juomia ei sisälly hintaan, mutta näitä voi ostaa ravintolasta.

Aikuinen (12+ vuotias): 19 EUR
Lapsi (2-11 vuotias): 10 EUR
Lapsi (0-1 vuotias) 0 EUR
Kieli: suomi, skandinaavinen
Kesto: Puoli päivä - aamu
Lähtöpäivä: Sunnuntai
Varaa

Aegean Cruise. Kuljetusten kanssa.

Tule mukaamme viettämään päivää rentoutumisen merkeissä perinteisellä puulaivalla. Täällä voit nauttia päivästä aurinkokannella kylmä juoma kädessäsi. Kapteenimme vie meidät kolmelle kauniille naapurisaarelle – Kalymnokselle, Pserimokselle ja Platille. Pserimoksella vietämme aikaa kuvankauniilla hiekkarannalla ja Kalymnoksella tutustumme paikallisiin pesusieniin. Pysähdymme myös aivan Platin edessä, missä on mahdollisuus snorklata kristallinkirkkaassa vedessä.

Hintaan sisältyy meno-paluu bussikuljetus laivalle. Grillilounas sisältyy hintaan ja se tarjoillaan laivalla. Juomat laivalla lisämaksusta.

Aikuinen (12+ vuotias): 49 EUR
Lapsi (2-11 vuotias): 24 EUR
Lapsi (0-1 vuotias) 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Maanantai
Varaa

Nissyros. Kuljetusten kanssa.

Nisyroksen saari on maailman ainoa paikka missä on mahdollisuus kävellä aktiivisen  tulivuoren kraateriin. Pääset aistimaan kreikkalaista saaristolaiselämää ja ihailemaan upeaa näköalaa. Täällä voit tuntea rikin tuoksun ja saat tietoa tulivuorten toiminnasta. Päivän aikana vierailemme myös mielenkiintoisessa Panagia Spilanin-luostarissa.

Hintaan sisältyy meno-paluu bussikuljetus Kardamenasin satamaan. Sisäänpääsylippu tulivuorelle, ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan, mutta Nissyroksen-saarella on mahdollisuus ostaa niitä.

Aikuinen (12+ vuotias): 45 EUR
Lapsi (2-11 vuotias): 22 EUR
Lapsi (0-1 vuotias) 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Keskiviikko
Varaa

Paradise Beach

Retki yhdelle Kosin parhaimmista rannoista. Paradise Beachin matala hiekkaranta sopii kaikkien huolettomaan rantapäivän viettoon. Vesiurheilulajit, aurinkotuolit ja pehmeä hiekka kutsuvat nauttimaan ja ottamaan rennosti.

Ruoka, juoma ja jäätelö ei sisälly hintaan, mutta niitä voi ostaa rannalta.

Aikuinen (12+ vuotias): 15 EUR
Lapsi (2-11 vuotias): 8 EUR
Lapsi (0-1 vuotias) 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Keskiviikko
Varaa

Lido vesipuisto – bussikuljetus

Perheen tai ystäväporukan parhaat naurut saadaan vauhdikkaan päivän aikana saaren jännittävimmässä vesipuistossa. Laske läpi lukuisat vesiliukumäet, Crazy- tai Lazy-river ja Kamikaze. Luvassa on takuuvarmasti hauska ja aurinkoinen päivä sekä aikuisille että lapsille.


Hintaan sisältyy meno-paluu kuljetus vesipuistoon ja sisäänpääsy vesipuistoon. Hintaan ei sisälly aterioita tai juomia. Vesipuistossa on mahdollisuus ostaa syömistä ja juomista.

Aikuinen (12+ vuotias): 26 EUR
Lapsi (2-11 vuotias): 21 EUR
Lapsi (0-1 vuotias) 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Torstai
Varaa

Mezeitä ja auringonlasku Zian kylässä

Unohda hetkeksi arjen pienet huolet, kun suuntaamme illalla ravintola Oromedoniin, joka sijaitsee idyllisessä Zian kylässä. Kattoterassilta avautuva näköala on henkeä salpaava ja aika tuntuu pysähtyvän kun aurinko laskee naapurisaarten Pserimoksen ja Kalymnoksen vuorten taa. Ilta huipentuu suussa sulavien mezeiden parissa.  Voit myös käydä kävelyllä pienessä kylässä, missä sijaitsee kaunis Santa Marian kirkko ja pieniä kauppoja, mitkä myyvät paikallista hunajaa, käsitöitä ja oliiviöljyä.

Hintaan sisältyy ruoka ja 1 lasi viiniä tai 1 lasi olutta. Saatavilla on lisäksi vettä. Ravintolasta voi lisämaksusta ostaa illan aikana lisää juomista.

Aikuinen (12+ vuotias): 37 EUR
Lapsi (2-11 vuotias): 18 EUR
Lapsi (0-1 vuotias) 0 EUR
Kieli: suomi, skandinaavinen
Kesto: Iltaretki
Lähtöpäivä: Tiistai
Varaa

Bodrum, Turkki. Kuljetusten kanssa.

Koe kaksi maata yhden loman aikana. Lähde retkelle Turkin puolelle Bodrumin kaupunkiin ja shoppaile niin paljon kuin jaksat. Kaupungissa on koko joukko liikkeitä ja markkinakojuja, joissa on edulliset hinnat. Osta CD-levyjä, vaatteita, kultaa ja hopeaa, nahkatuotteita sekä erilaisia käsitöitä. Testaa tinkijän taitosi! Bodrumissa sijaitsevat myös maailman seitsemän ihmeen joukkoon lukeutuva Halikarnassoksen mausoleumi.

Hintaan sisältyy meno-paluu bussikuljetukset passintarkastukseen Kosin kaupungin satamaan. Ruoka ja juoma ei sisälly hintaan, mutta Bodrumista löytyy hyvä mahdollisuudet tutustua paikalliseen keittiöön.

Aikuinen (12+ vuotias): 40 EUR
Lapsi (2-11 vuotias): 22 EUR
Lapsi (0-1 vuotias) 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Tiistai, Sunnuntai
Varaa