Sol Tenerife

Suuri hotelli keskeisellä sijainnilla lähellä rantaa. Isolla allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toinen lämmitetty talvella. Pienille polskijoille on erillinen lastenallas sekä lastenkerho. Hotellin pianobaarissa ja jazzklubilla on viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia. Viihtyisiä kahden hengen huoneita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Rating for Sol Tenerife

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1213 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Etäisyys uimarannalle: 200 m
Etäisyys keskustaan: 0 m
Uima-allas
Lastenallas
Ravintola
Baari
All Inclusive
Internetyhteys huoneessa
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri hotelli keskeisellä sijainnilla lähellä rantaa. Hotelli sijaitsee viihde- ja ostoskeskus Playa de las Americaksen vieressä. Isolla allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty talvella vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkovarjoja ja -tuoleja. Pantillisia pyyhkeitä. Allasbaari. Buffetravintola ja snackbaari. Viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia pianobaarissa sekä jazzklubilla. Lastenkerho hotellin alueella. Tennistä ja biljardia lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, rantalentopallo ja kuntosali. Internetnurkkaus ja langaton internetyhteys lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on korkeuseroja. Läpikulkuliikenne ja läheisen keskuksen äänet voidaan kokea häiritseviksi.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

- Aamiaispöydän klo 7–10.30.

- Lounasbuffetin oluella, viinillä, limulla ja vedellä, klo 13–15.30.

- Päivällisbuffetin oluella, viinillä, limulla ja vedellä, klo 18.30–21.45.

- Pikkupurtavaa.

- Rajoittamattomasti virvokkeitta, olutta, viiniä sekä paikallisia alkoholijuomia, klo 10.30–18 allasbaarissa ja klo 20.30–24 Bar Saloonissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.

Varaa tästä

Hintatieto ei ole saatavilla tällä hetkellä

Varaa

Osoite ja puhelinnumero

Avda. Rafael Puig Lliviana, 12
38660 Playa de las Americas
Puh: +34 922 79 10 62