Buenavista Del Norte

Buenavista del Norte

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Mikäli pidät golfista ja mahtavista maisemista, suosittelemme matkustamista Buenavista del Norteen. Tämä pieni kylä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Atlantin ympäröimänä rehevine laaksoineen ja laavakivineen. Nauti rauhasta ja hiljaisuudesta hioessasi puttiasi.

Suositut hotellit, Buenavista Del Norte

Lisätiedot Buenavista Del Norte

Arvioitu lentoaika Helsingistä

Helsinki–Teneriffa n. 6 tuntia 30 minuuttia.

Ravintolat

Pieniä ravintoiloita, jotka tarjovat paikallista ruokaa. Keskustassa on muutama ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä annoksia.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokentältä matka Buenavista del Norten hotellille kestää noin 1 tunti 45 minuuttia.

Rannat

Buenavistassa on kivinen ranta, jota ei suositella talvisin uimiseen kovien virtauksien vuoksi. Lähin ranta on laavahiekkaranta, joka sijaitsee 6 kilometrin päässä Garachicossa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 19°c
helmi 19°c
maalis 19°c
huhti 20°c
touko 21°c
kesä 23°c
heinä 24°c
elo 25°c
syys 25°c
loka 24°c
marras 22°c
joulu 20°c
Tarkemmat säätiedot