Parque Cristobal

Parque Cristobal

  • Playa del Inglésin parhaimmat bungalowit
  • Pieni vesipuisto ja leikkipaikka
  • Lapset ruokailevat vain eurolla

Parque Cristobal hotelli on yksi Playa del Inglésin suosituimmista bungalowhotelleista. Sekä lapset että aikuiset viihtyvät upealla allasalueella, jolla on pieni vesiliukumäki ja leikkipaikka. Hotelli järjestää englanninkielisen lastenkerhon sekä päivä- ja iltaohjelmaa useita kertoja viikossa. Tilavia kaksioita ja kolmioita bungaloweissa.


Huonetyyppi

Kaksioita bungaloweissa 2–4 hengelle, joista 1–2 lapsia. Kaksioita Superior-bungaloweissa 2–3 hengelle. Kolmioita bungaloweissa 2–6 hengelle, joista 1–2 lapsia. Kolmioita Superior-bungaloweissa 2–5 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Rating for Parque Cristobal

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 523 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Etäisyys uimarannalle: 2 km
Etäisyys keskustaan: 300 m
Uima-allas
Lastenallas
Ravintola
Baari
All Inclusive
Internetyhteys huoneessa
Lue lisää

Lisätietoa

Parque Cristobal on yksi Playa del Inglésin suosituimmista bungalowhotelleista. Kävelymatkan päässä on ravintoloita, kauppoja ja iltaelämää. Bungalowit sijaitsevat vehreässä puutarhassa. Kaksi allasaluetta, joilla on lämmitetyt uima-altaat. Altaiden vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Molemmilla allasalueilla on lisäksi erilliset lastenaltaat. Pieni vesipuisto ja leikkipaikka lapsille. Poreallas. Allasbaari sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttimaksua vastaan, pyyhkeiden vaihto lisämaksusta.

Buffetravintola, jossa on teemailtoja useita kertoja viikossa. Vastaanotossa on lisämaksullinen internetpiste. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Tennis, biljardi ja ilmakiekko lisämaksusta. Pöytätennis panttimaksua vastaan. Hotellin järjestämää päivä- ja iltaohjelmaa useita kertoja viikossa. Maksuton kuljetus rannalle kolme kertaa päivässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat lapset syövät 1 eurolla. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat ostaa puolihoidon tai All Inclusiven jouluna ja uutenavuotena. Juhlaillalliset ovat lisämaksullisia. Jouluillallinen tarjoillaan 25.12.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiainen, klo 7.30–10.

- Lounas, klo 13–15.

- Iltapäivätee ja jäätelöä, klo 15.30–17.

- Illallinen, klo 18.30–21.30.

- Rajattomattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia drinkkejä.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä hotellilta lähtöön asti.

Varaa tästä

Alkaen hinta / hlö 720 EUR

Hinta henkilöä kohden, koskien: Bungalow-kaksio, 7 yötä, 22/11 2014, lähtö Helsinki

Varaa
Perhehotelleissamme on aina
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa

Osoite ja puhelinnumero

C/ Holanda S/N
Playa del Inglés
351 00 Playa del Inglés
Puh: +34 928 77 41 16