Las Palmas

Las Palmas

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Las Palmas on Gran Canarian helmi, jolla on matkailukohteena myötätuulta purjeissaan. Las Palmasissa on saaren parhaat rannat, edullisimmat shoppailupaikat ja monipuolinen viihdetarjonta. Jos haluat yhdistää suurkaupungin vilinän auringonottoon ja uimiseen, Las Palmas on oikea valinta.

Suositut hotellit, Las Palmas

Reina Isabel

alkaen 755 EUR
Kahden hengen huone

Astoria

alkaen 540 EUR

Cristina Las Palmas

alkaen 715 EUR

Lisätiedot Las Palmas

Arvioitu lentoaika Helsingistä

Helsinki–Las Palmas n. 6 tuntia 30 minuuttia.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen juomineen maksaa keskimäärin 20 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka lentokentältä Las Palmasin ensimmäiseen hotelliin kestää noin 30 minuuttia. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Las Palmasissa on legendaarinen Las Canterasin ranta, jonka edustalla oleva luonnonriutta vaimentaa rantaa kohti vyöryvät aallot.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 19°c
helmi 19°c
maalis 20°c
huhti 20°c
touko 21°c
kesä 23°c
heinä 24°c
elo 25°c
syys 25°c
loka 24°c
marras 22°c
joulu 21°c
Tarkemmat säätiedot

Team

Oppaat

Me tunnemme Gran Canarian. Kysy meiltä saaresta sähköpostitse.

Lue lisää palveluistamme