Gran Canaria

  • Kauniita rantoja ja paljon aktiviteetteja
  • Korkeatasoisia hotelleja
  • Yhdistä risteilyyn

Gran Canaria on suosikkikohde, josta ei puutu mitään! Gran Canarian saari on kuin pienoiskokoinen manner, jossa on ihana ilmasto ja kattava valikoima kaikkea, mitä loman aikana voi tarvita. Aurinkoa ja rantaelämää, hyvää ruokaa, viihdettä, ostoksia ja paljon urheilumahdollisuuksia niin merellä kuin mantereella – tästä on Apollomatkojen Gran Canarian matkat tehty. Koe Maspalomasin hiekkadyynit, Playa del Inglésin pitkät hiekkarannat ja saaren modernein lomakohde Meloneras.

Apollomatkojen kautta voit varata hotellin Gran Canarialta kaikista hintaluokista. Voit valita majoituksen myös Apollo Mondo Selected -hotellista Vital Suitesista, Playa del Inglesistä.

Suositut alueet Gran Canaria

Meloneras

3 hotellit - alkaen 1 020 EUR

San Agustin

3 hotellit - alkaen 610 EUR

Puerto Rico

10 hotellit - alkaen 575 EUR

Lisätiedot Gran Canaria

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 22 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka lentokentältä Las Palmasin ensimmäiseen hotelliin kestää noin 30 minuuttia, Playa del Inglésiin ja San Agustíniin noin 20 minuuttia, Maspalomasiin ja Melonerasiin noin 30 minuuttia, Puerto Ricoon noin 45 minuuttia, Puerto de Mogániin noin 1 tunti 15 minuuttia ja Playa de Amadoresiin noin 1 tunnin. Matka-ajat voivat vaihdella hotellipysähdysten lukumäärän mukaan. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Tärkeää! Gran Canarialla golfbagien ja polkupyörien kuljetus tulee varata ennakkoon sekä lennolle että lentokenttäkuljetuksiin, jolloin niille voidaan taata paikka lentokenttäkuljetuksessa. Hinta: Golfbägi 10 €, polkupyörä 30 €.

Rannat

Playa del Inglésistä Maspalomasiin ja Melonerasiin ulottuu noin kahdeksan kilometriä pitkä, ihana hienohiekkainen hiekkaranta. Puerto Ricossa on hieno matalapohjainen, noin 400 metriä pitkä hiekkaranta, joka on lapsille sopiva ja aallonmurtajien suojaama. San Agustínissa on lapsille sopiva hienohiekkainen ranta. Playa de Amadoresissa on uusi ja kaunis keinotekoinen hiekkaranta. Arguineguínin ja Puerto Ricon välissä sijaitsee keinotekoinen Anfi Beach -ranta, jonka hiekka on aivan valkoista. Las Palmasissa on legendaarinen Las Canteras -ranta, jonka edustalla oleva luonnonriutta vaimentaa rantaa kohti vyöryvät aallot. Puerto de Mogánin ranta on noin 250 metriä pitkä matalapohjainen, keinotekoinen hiekkaranta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 19°c
helmi 19°c
maalis 20°c
huhti 20°c
touko 21°c
kesä 23°c
heinä 24°c
elo 25°c
syys 25°c
loka 24°c
marras 22°c
joulu 21°c
Tarkemmat säätiedot

Suosituimmat hotellit

Lopesan Baobab Resort

Hinta henkilöä kohden, koskien: Kampanjahuone, 7 yötä, 18/3 2017, lähtö Helsinki

alkaen 1 065 EUR

Varaa

Marina Bayview

Hinta henkilöä kohden, koskien: Kaksio, 7 yötä, 8/3 2017, lähtö Helsinki

alkaen 880 EUR

Varaa

Cordial Mogan Valle

Hinta henkilöä kohden, koskien: Kaksio, 7 yötä, 25/3 2017, lähtö Helsinki

alkaen 920 EUR

Varaa
Katso kaikki hotellit