Kuollutmeri

Kuollutmeri, Jordania

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Kuolleenmeren alue on täydellinen paikka lomailuun ja rentoutumiseen. Ainutlaatuisen maiseman ympäröimänä, tämä luonnonkylpylä on yksi maailman kuuluisimmista kylpyläkohteista. Asu mukavasti ja syö hyvin hotellien korkealuokkaisissa ravintoloissa.

Suositut hotellit, Kuollutmeri

Kempinski Hotel Ishtar, Kuollutmeri, Jordania

Kempinski Hotel Ishtar

alkaen 1 097 EUR

Lisätiedot Kuollutmeri

Arvioitu lentoaika Helsingistä

Helsinki–Aqaba n. 4 tuntia 55 minuuttia.

Ravintolat

Kahden ruokalajin ateria ilman juomia maksaa noin 15 euroa/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Aqaban lentokentältä Kuolleenmeren ensimmäiselle hotellille noin 3,5 tuntia. Varatessasi hotellimajoituksen Apollomatkojen hotellista voit ostaa lisäksi edestakaiset lentokenttäkuljetukset. Lentoasemalta voi olla vaikea saada taksia ja matka hotellille voi olla kallis.

Rannat

Hotelleilla on omat, hyvinhoidetut rannat, joilla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 16°c
maalis 19°c
huhti 24°c
touko 28°c
kesä 31°c
heinä 33°c
elo 33°c
syys 31°c
loka 28°c
marras 22°c
joulu 17°c
Tarkemmat säätiedot