Double Tree by Hilton Aqaba

DoubleTree by Hilton Aqaba, Jordania

  • Oma rantaklubi
  • Infinity-allas, jolta on upea näköala
  • Tasokas palvelu

Modernia ja ylellistä lomailua. Nauti uima-altaalla ainutlaatuisista Aqabanrannikon maisemista. Hyvän palvelun hotelli, jossa All Inclusive -loman ostanut voi huoletta nauttia lompakkovapaasta lomasta. Ohjelmantäyteisen päivän jälkeen rentoutumista lomaan tuo käynti hotellin saunaosastolla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 2–3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 405 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Etäisyys uimarannalle: 600 m
Etäisyys keskustaan: 0 m
Uima-allas
Lastenallas
Ravintola
Baari
All Inclusive
Internetyhteys huoneessa
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä ja moderni hotelli aivan Aqaban sydämessä. Hotellilla on lämmitetty infinity-allas, josta on näkymä Aqabanlahdelle. Altaan vesi on lämmitetty talvikuukausina vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Allasalueella on myös maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu. Allasbaari. Kaksi ravintolaa: King's Grill, amerikkalaisvaikutteinen grilliravintola, jossa on laaja viinilista sekä Gusto, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallisbuffet. Kahvila ja kaksi baaria sekä allasbaari, josta saa pientä purtavaa. Lounge-baarissa on toisinaan elävää musiikkia.

Sauna, höyrysauna ja kuntosali. Maksuton wifi. Maksuton hotellibussi kuljettaa rantaklubille noin 7 kilometrin päähän. Rantaklubilla on Hiltonin vieraille maksuton pääsy rannalle ja altaille sekä maksuton pyyhepalvelu. Pesulapalvelu lisämaksusta. Ympärivuorokautinen huonepalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli- tai täysihoito sekä All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä, klo 6.30–10.30.

- Lounas, klo 12.30–14.00

- Illallispöytä, klo 18.30–22.30. Kerran viikossa illallisen voi nauttia jossakin hotellin à la carte -ravintolassa. Varaus on tehtävä ennakkoon.

- Välipalaa, klo 10.30–12.30, klo 15.00–17.00 ja 22.00–24.00.

- Rajattomasti virvokkeita, olutta/viiniä ja paikallisia juomia, klo 8.00–03.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Matkan hintaan sisältyvät sekä lisämaksulliset ateriat nautitaan hotellialueella. Ruokailut rantaklubilla tai rannalla eivät sisälly hintaan. Monissa tapauksissa ruokien ja juomien tuominen hotellialueelle on kiellettyä. Kysy hotellin henkilökunnalta hotellin säännöistä. Matka yleiselle rannalle on n. 500–700 m. Saman matkan päässä on hienompi maksullinen yksityinen ranta, joka kuuluu toiselle Aqabalaiselle hotellille. Aqaban Visitor Centerissä voi myös nauttia rantaelämästä maksutta. Se sijaitsee n. 7–10 km matkan päässä.

Varaa tästä

Alkaen hinta / hlö 627 EUR

Hinta henkilöä kohden, koskien: 2 Hh, 7 yötä, 24/1 2015, lähtö Helsinki

Varaa

Osoite ja puhelinnumero

Al-Hammamat Al-Tunisyya Street
P.O Box: 786
77110 AQABA
Puh: +962 3 2093209