Eilat

Eilat

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Eilat sijaitsee Israelin eteläisimmän kärjen lähellä upeassa aavikkomaisemassa - Jordanian ja Egyptin rajojen lähellä, eikä Saudi-Arabiaankaan ole pitkä matka. Aurinkoa ja uintia, mielenkiintoisia retkiä ja hyvää ruokaa ja juomaa - Eilat tarjoaa unohtumattoman loman!

Lisätiedot Eilat

Ravintolat

Illallisen hinta ilman juomia on keskimäärin noin 11 euroa/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Aqaban lentokentältä Israelin rajalle kestää noin 10 minuuttia ja Israelin rajalta Eilatiin ensimmäiseen hotelliin noin 15-20 minuuttia. Huomioithan, että rajaa ei ole mahdollista ylittää bussilla, vaan ylitys tapahtuu kävellen. Matkustajat joutuvat kantamaan matkatavaroitaan ensin noin 300 metriä bussista rajalle, 300-400 metriä rajan ylitse ja lopuksi noin 200 metriä Israelin passintarkastuksen läpi.

Turvatarkastus ja passintarkastus Israelin rajalla vie aikaa ja passi täytyy esittää useita kertoja. Rajanylityksessä voi kestää 30 minuutista 2,5 tuntiin. Laukut saatetaan tietyissä tapauksissa tutkia perin pohjin. Emme suosittele tax free -tuotteiden ostamista paluumatkalle, koska laukut ja pakkausviinit avataan sisällön tutkimista varten. Apollomatkojen opas ei ole yleensä rajanylityksessä mukana.

Rannat

Eilatissa on paljon ihania hiekkarantoja. Hyvät mahdollisuudet snorklaukseen ja sukeltamiseen.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 17°c
maalis 21°c
huhti 26°c
touko 30°c
kesä 33°c
heinä 34°c
elo 34°c
syys 32°c
loka 28°c
marras 22°c
joulu 17°c
Tarkemmat säätiedot